Tarieven en vergoedingen

 

Particulier:

Coaching/counseling

Doorgaans nemen coaching- of counselingtrajecten circa 5-7 gesprekken in beslag en betreffen het sessies van zo’n 1,5 uur. De tarieven zijn vastgesteld op een bedrag per sessie.

– Losse gesprekken                 130,-
– Traject van 6 gesprekken    650,-

 

Vergoedingen particulier:

Counseling trajecten worden door veel zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is aan te bevelen bij je eigen zorgverzekeraar na te gaan op welke voorwaarden en welk gedeelte zij vergoeden van de counselinggesprekken. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je daar altijd even contact over opnemen met mij.

Coaching trajecten worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars, maar wel steeds vaker door je werkgever. Het is raadzaam hierover in gesprek te gaan met je eigen werkgever. Coaching vragen betreffen immers vaak ook (deels) het functioneren in je werk.

Voor alle tarieven geldt dat in bijzondere situaties of bij een minimuminkomen een kortingstarief kan worden berekend.

 

Zakelijk:

Bij zakelijke opdrachtgevers wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Hierbij spelen verschillende factoren zoals het beoogde aantal te coachen medewerkers, de locatie, en bijvoorbeeld mogelijke planning in dagdelen een rol.

De prijs is altijd inclusief reis- en verblijfkosten en exclusief BTW.

 

Afspraak annuleren:

Wanneer je verhinderd bent voor de geplande afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit uiterlijk 24 uur van tevoren te laten weten. Indien ik de annulering op een later tijdstip pas door krijg, worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

 

Wil je een vrijblijvend intakegesprek plannen?

Praktijk voor coaching – counseling – psychosociale therapie

Tel: +31 6 22323366
Email: info@maj-brittbosma.nl


Praktijk Haarlem:

Korte Zijlweg 39
2015 CR Haarlem

Praktijk Utrecht:
Maliebaan 5
3581 CA Utrecht